- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Estudiant :: Aprofita els avantatges

Allotjaments

Cerques allotjament per a estudiar en la UPV? 

La Universitat Politècnica de València ajuda als seus alumnes de forma gratuïta a aconseguir un allotjament que s'ajuste a les seues expectatives i necessitats. Per a açò, manté una base de dades que serveix de punt de trobada entre estudiants i particulars que ofereixen habitacions en pisos compartits, allotjament a casa d'una família o pisos per a llogar.


La Universitat Politècnica de València no es fa responsable davant cap de les dues parts ni de les condicions de l'allotjament ni del comportament dels inquilins, ni tampoc del compliment dels pagaments. El seu servei pretén simplement facilitar la cerca als estudiants. El seu paper és el de nero intermediari entre els alumnes i els propietaris.


Tant l'acord sobre les condicions de l'allotjament com el contracte de lloguer seran estipulats directament entre ambdues parts. En cap cas la Universitat Politècnica de València admetrà reclamacions relacionades amb aquests assumptes.


T'aconsellem que lliges detingudament el primer enllaç que apareix en l'apartat Més informació, Consells i recomanacions a l'hora de llogar un habitatge, abans d'iniciar la cerca de pisos.

Més informació 


UPV
UPV
UPV

EMAS upv