- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
16/06/22
Noticia
Es publica la llista de guanyadors de la primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià” 2022-2023

Aquesta fase s’adreça fonamentalment als estudiants que es presenten a les PAU

Amb el lema “M’agrada el valencià... tant com m’agrades tu”, els participants completaren la frase “M’agrada el valencià…” en les nostres històries destacades d’Instagram de “M’agrada” (@spnlbondia). D’aquesta manera, es preten sensibilitzar, de manera lúdica, sobre l’ús del valencià a la universitat, tant els estudiants actuals com els futurs estudiants universitaris que decideixen cursar un grau o màster a la UPV.

La frase model, com a punt de partida, era la següent: “M’agrada el valencià... tant com m’agrades tu. M’agrada el valencià…”.

Una vegada finalitzat el període de participació, els perfils d’Instagram dels participants guanyadors d’un abonament per al festival de música Feslloc del 7, 8 i 9 de juliol a Benlloc, són els següents: @ivanescrig_, @menaa.pv, @marnormi, @mireiaa_02 i @josep_827.

L’activitat ha comptat amb 40 participacions que ajuden a sensibilitzar sobre l’ús del valencià a la universitat promouen l'ús a les xarxes socials i la creativitat literària en format reduït i difonen l'Instagram del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV.

Les frases sorgides mostren una creativitat excel·lent i un molt bon humor

Enhorabona!


EMAS upv