- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
17/05/22
Noticia
Tertúlies sobre art i societat: “La música en valencià”, amb Xavi Sarrià

La xarrada tindrà lloc el 2 de juny, a les 12.30 h, al Servei de Promoció i Normalització Lingüística

El Servei de Promoció i Normalització de la Universitat Politècnica de València ofereix la tertúlia sobre la música en valencià, a càrrec de Xavi Sarrià, cantant, músic, escriptor, editor i fundador del grup Obrint Pas.

Aquesta xarrada, que porta per títol “La música envalencià”,s’inclou en el programa de tertúlies sobre art i societat (humor, música, teatre, xarxes socials, literatura...), organitzades pelServei de Promoció i Normalització Lingüística, a les dependències del 3C del mateix Servei.

Xavi Sarrià

Xavi Sarrià és cantant, músic, escriptor i editor. Va ser membre fundador del grup Obrint Pas (1993-2014), el grup que marcaria la seua vida. Després, hapublicat els discos Amb l'esperança entre les dents (2017) i Causa (2022), el llibre de relats Històries del paradís (2008), la novel·la Totes les cançons parlen de tu (2014),  el documentalLa batalla d'Amed, viatge al Kurdistan assetjat(2016),el documentalMés enllà dels camps (2017),lacançó “No s’apaguen les estreles”-BSO de la pel·lícula La mort de Guillem (2020)- i el posterior documentalNo s'apaguen les estreles (2021), com a codirector amb David Segarra i Víctor Serna.

El 2022 ha publicat el disc Causa (2022), amb cançons com “Causa” (amb Elane) o “La nit ferida” (amb el cant de batre de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ahmed Touzani). El disc es presenta en la Gira Causa, amb diversos concerts (el 27 de maig a la Sala Moon de València) i es pot descriure comuna col·lecció de cançons amb una enorme riquesa instrumental al servei de narrar musicalment les lluites dels oblidats contra les múltiples opressions que perviuen a les nostres societats.

Descripció i objectius de la tertúlia

La tertúlia consistirà en una conversa amena i informal sobre la música en valencià, la literatura, el territori i la lluita dels pobles. A més, es pretén aproximar les reflexions sobre la cultura i la societat en valencià a la formació de la UPV.

Destinataris: membres de la UPV (estudiants, PAS, PI, PDI, Alumni) i públic en general

Data i format: dijous 2 de juny, de 12.30 a 14 h, a les dependències del 3C del Servei de Promoció i Normalització Lingüística

Inscripció(fins al 31 de maig): https://bit.ly/tertuliesUPV

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

 

Col·labora: Acadèmia Valenciana de la Llengua


EMAS upv