- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
15/03/22
Noticia
Tertúlies sobre art i societat: “L’humor en valencià”, amb Pepa Cases

La xarrada tindrà lloc el 31 de març, a les 12.30 h, al Servei de Promoció i Normalització Lingüística

 

El Servei de Promoció i Normalització de la Universitat Politècnica de València ofereix la tertúlia sobre l’humor valencià, a càrrec de Pepa Cases (@lapepacases), actriu, ballarina, cantant i presentadora del programa “Trau la llengua”, que s’emet en À Punt.

Aquesta xarrada, que porta per títol “L’humor en valencià”, s’inclou en el programa de tertúlies sobre art i societat (humor, música, teatre, xarxes socials, literatura...), organitzades pel Servei de Promoció i Normalització Lingüística, a les dependències del 3C del mateix Servei.

 

Pepa Cases

Llicenciada en Art Dramàtic a La Escuela del Actor, Pepa Cases (pepacases.com) compagina la seua formació amb classes de dansa contemporània, interpretació, dansa aèria, clown, cabaret, música, cant i match d’improvisació entre altres, rebudes per professionals d’Espanya, França i Llatinoamèrica.

Ha treballat com a actriu, ballarina i coreògrafa en muntatges de teatre, dansa, música, curtmetratges i performances, però sobretot en la seua pròpia companyia que dirigeix des de 2003.

Cases és presentadora del programa Trau la llengua juntament amb Xavi Castillo i va ser monologuista resident del programa Comediants, tots dos de la televisió autonòmica valenciana À Punt.

 

Descripció i objectius del seminari web

La tertúlia consistirà en una conversa amena  i informal sobre humor, teatre i televisió, per a promoure el valencià, en un camp moltes vegades amb insuficients mostres en la nostra llengua. A més, es pretén aproximar les reflexions sobre la cultura i la societat en valencià a la formació de la UPV.

En "L’humor en valencià" es parlarà de l'humor i també de “com donar-li amor a la nostra llengua i de quines maneres ho podem fer o pensem que es pot potenciar”.

 

Destinataris: membres de la UPV (estudiants, PAS, PI, PDI, Alumni) i públic en general

Data i format: dijous 31 de març, de 12.30 a 14 h, a les dependències del 3C del Servei de Promoció i Normalització Lingüística

Inscripció (fins al 29 de març): https://bit.ly/tertuliesUPV

 

Organitza: Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

 

Col·labora: Acadèmia Valenciana de la Llengua

 


EMAS upv