- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
02/12/21
Noticia
Entrades per al teatre en valencià

L’SPNL obsequia la comunitat universitària amb entrades per a l’obra en valencià ‘Nadal a casa Els Cupiello’ al Teatre Micalet

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV obsequia la comunitat universitària amb entrades gratuïtes per a l’obra en valencià Nadal a casa Els Cupielloprogramada del 15 de desembre al 9 gener al Teatre Micaletamb l’objectiu de promoure l’assistència a la cultura en valencià i continuar donant suport al teatre en valencià.

 

La campanya s’adreça als membres de la UPV (PAS, PI, PDI, estudiants i Alumni PLUS), que podran demanar 1 o 2 entrades per a l’espectacle i les sessions que s’indiquen a continuació:


  • Del 16 de desembre al 9 de generNadal a casa Els Cupiello,d’Eduardo De Filippo, Companyia Teatre Micalet.“Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la Nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el seu pessebre, la seua dona Concetta fa el menjar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer de les seues i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot. Els malentesos i  els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família dels Cupiello són la clau de l’èxit d’aquest espectacle.”

 

  • 16, 17, 21, 22, 23, 29 i 30 de desembre, i 5 i 6 de gener: 20 h
  • 18, 19, 25 i 26 de desembre; 1 i 2 de gener: 19 h 

 

Sol·licituds

Les entrades són limitades.

Recollida de les entrades 

 

Situació dels seients a la sala: Els seients de les entrades s’adjudicaran tenint en compte el compliment de les mesures de seguretat sanitària. Sempre s’oferiran les millors localitats possibles

 

Més informació


EMAS upv