- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
08/06/21
Noticia
L’SPNL informa: LaLianta Teatre presenta l’obra ‘Aigua’ al Centre Infantil Vera

El proper 16 de juny es representa aquesta obra de teatre gestual i d’objectes per als xiquets de l’escola

D’acord amb la carta de serveis, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística informa que l’Agrupació de Famílies del Centre Infantil Vera (AFACI) de la UPV organitza diverses activitats per als xiquets de l’escola.

 

El dimecres 16 de juny, de 10.30 a 11.30 h, LaLianta Teatre representarà Aigua, una obra de teatre ambientada en una platja que se submergeix en la mirada de les xiquetes i els xiquets entre sis mesos i tres anys. Es tracta d’una obra gestual i d’objectes en què allò important no és el text i la paraula, sinó les atmosferes i els jocs d'emocions en els quals s'involucra els xiquets i les xiquetes utilitzant codis recognoscibles per a ells.

 

Es tracta d'una de les obres més celebrades de la companyia valenciana LaLianta Teatre. Compta amb un plantejament naturalista que utilitza elements escenogràfics simples, jocs i cançons populars. “La idea és generar un clima seré, pròxim i sensible”, afirma María Eugenia Sánchez membre de la companyia.

 

Aigua conta la història de dues xiquetes, Pau i Anna, que es troben a la platja i descobreixen elements i nocions bàsiques com els colors, el dia, la nit, el sol i la lluna. “El factor sorpresa és un altre dels elements clau d'aquesta mena d'espectacles, per això emprem la metodologia del baül màgic, que capta l'atenció dels bebés immediatament”. Vaixells de paper, ones de mar, gotes d'aigua, núvols i llunes seran els personatges d'aquesta història.

 

Més informació: Centre Infantil Vera


Font: AFACI (afaci@upv.es)

 

Col·labora: Servei de Promoció i Normalització Lingüística


EMAS upv