- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
11/02/21
Noticia
L’SPNL informa: Canastreta de contes al Centre Infantil Vera

El proper 26 de febrer es realitzarà un taller sobre l’art de contar contes

L’Agrupació de Famílies del Centre Infantil Vera (AFACI) de la UPV organitza “Canastreta de contes”, un taller en línia, a càrrec de Títeres La Matallina, adreçat a pares i mares per a compartir alguns secrets sobre l'art de contar i com posar-ho en pràctica a casa.

En paraules d’Elisa Matallín, es tracta d’una sessió on compartir diferents maneres de contar contes sense pretensió de convertir-se en professionals sinó amb l'objectiu de conèixer i rebre algunes senzilles pautes per a fer-ho des de l'àmbit familiar. A partir d'un conte tradicional veurem com transmetre l'amor per la paraula mantenint la poesia de la narració oral. A més de contes també coneixerem com cantar cançons de bressol, jugar amb reguitzells i llegir primers llibres per a bebès”.

La sessió tindrà lloc el dissabte 27 de febrer, a les 17 hores, amb una duració màxima de 60 minuts. És gratuïta per als membres d'AFACI i requereix inscripció prèvia en el següent enllaç:  https://forms.gle/YM4yaXzmgS2cWhFM9

L'endemà, el diumenge 28, a les 11 hores, Elisa Matallín convida a assistir a les sessions que realitza tots els diumenges al claustre a l'aire lliure del Museu de Belles Arts de València (carrer de Sant Pius V, 9),  ja que adaptarà la sessió perquè puguem veure en la pràctica tot allò après el dia anterior. L’activitat és gratuïta. Les inscripcions cal fer-les en el mateix museu mitja hora abans de l’activitat.

Més informació: Centre Infantil Vera

Font: AFACI ( afaci@upv.es)

Col·labora: Servei de Promoció i Normalització Lingüística

 

EMAS upv