- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
11/05/20
Noticia
Campanya de micromecenatge-UPV: ajuda l’alumnat més vulnerable
La UPV llança la campanya #UPVSolidariaFrentealaCOVID-19 per a prestar suport a l'alumnat especialment afectat per la crisi provocada per la COVID-19.

La comunitat de la Universitat Politècnica de València (alumnat, personal d'administració i serveis, personal docent i investigador, Alumni, Universitat Sènior) es mobilitza per a secundar i prestar suport a l'alumnat especialment afectat per la crisi sanitària i social provocada per la COVID-19.

 

Per aquesta raó, la UPV llança la campanya de microfinançament #UPVSolidariaFrentealaCOVID-19 a través de la plataforma de micromecenatge de la UPV. Els fons aportats aniran destinats a contribuir a cobrir necessitats acadèmiques de l'alumnat universitari de la UPV que els permeten finalitzar curs.

 

La Universitat Politècnica de València, a través del Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació, es compromet a comunicar amb transparència les aportacions realitzades, així com el nombre d'ajudes cursades i els conceptes als quals s'han destinat. La valoració de les sol·licituds les farà la Comissió d’Acció Social de la UPV, presidida pel vicerector d'Alumnat, Cultura i Esport i dos membres del vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, en seguiment dels criteris adequats al context actual en el programa d'ajudes per causes sobrevingudes i de beques de la Universitat Politècnica de València.

 

Accés a la campanya #UPVSolidariaFrentealaCOVID-19 per a participar:

https://upvcrowd.upv.es/upv-solidaria-frente-a-la-covid-19/2103

 

Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació

Universitat Politècnica de València

vrsc@upv.es

 


EMAS upv