- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
11/09/19
Noticia
XIX TROBADA DEL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC UNIVERSITARI

Del 25 al 28 d’octubre de 2019, a Prada del Conflent (Catalunya Nord)

La propera Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats, que enguany organitza la Universitat de València amb la col·laboració de la UPV i altres universitats, tindrà lloc a Prada de Conflent, els dies 25, 26, 27 i 28 d'octubre de 2019.

 

Objectius de la Trobada: dinamitzar els contactes entre el Voluntariat Lingüístic de totes les universitats de la Xarxa Vives, conèixer una de les nostres contrades més emblemàtiques i debatre sobre les polítiques lingüístiques dins i fora de l'àmbit universitari.

 

Destinataris: La Trobada s’adreça a l'estudiantat inscrit en qualsevol dels programes de voluntariat lingüístic de les universitats o col·laborador en les activitats de dinamització lingüística.

 

En el cas de la UPV cal estar inscrit prèviament al Voluntariat Lingüístic UPV per mitjà d’aquest formulari: http://bit.ly/VL-UPV-INS.

 

Transport: La Universitat de València i la Universitat Politècnica de València noliejaran autocars gratuïts per als participants que eixiran des del Campus dels Tarongers el dia 25 a les 9 h, i tornaran al mateix lloc el 28 a la vesprada.

 

Informació de la XIX Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari: www.spluv.es/trobada.

 

Preinscripció: http://bit.ly/2m63uFP. Les places són limitades i s'assignaran per ordre rigorós de preinscripció a les persones que complisquen els requisits per a assistir-hi.

 

Aportació dels participants: L’aportació general dels participants és de 130 euros per a les despeses de la Trobada. En el cas de la UPV, l’aportació dels voluntaris serà de 30 euros, ja que el Servei de Promoció i Normalització Lingüística contribuirà amb una part important del cost de la inscripció. Aquesta aportació s'ha de fer una vegada admesa la vostra preinscripció.

 

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.spnl@upv.es

96 387 77 08

 


EMAS upv