- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
14/03/19
Noticia
Música al Teatre Micalet: 21 de març, Quico Pi de la Serra en concert

Entrades reduïdes amb el bo del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

L’SPNL ofereix bons de descompte, als membres de la UPV, per a dues entrades reduïdes per al concert de Quico Pi de la Serra al Teatre Micalet.

Qualsevol persona podrà recollir els bons del teatre Micalet al Servei de Promoció i Normalització Lingüística del Campus de Vera (edifici 3C), presentant el carnet universitari. Amb aquest bo només caldrà aportar el 25% del cost de l’entrada per taquilla del Teatre Micalet.

  • 21 de març de 2019: Quico Pi de la Serra en concert

Pi de la Serra torna a la ciutat de València amb Dues tasses, el seu 22è disc, i inclou noves cançons, temes instrumentals i alguna referència a altres autors com és el cas de l’Escola de la Ribera d’Ovidi Montllor.

Retrats personals i socials que, amb l’enfocament d’en Quico, prenen un significat especial. Sense tabús ni dramatismes però alhora amb la contundència, sensibilitat i sornegueria que li són propis. D’altra banda, però, hi trobarem també cançons emblemàtiques de diferents èpoques (Els fariseus, Si la merda fos or… o Sóc poeta).

Concert programat dins el Festival BarnaSants 2019

Concert: dijous 21 de març a les 20.30 h

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia; Facebook: /spnlbondia; Twitter: @spnlbondia; Instagram: @spnlbondia; spnl@upv.es)


EMAS upv