- -
UPV
 
26/02/24
Notícia
2a conferència del CICLE SOBRE INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL, organitzat pel Vicerectorat de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, en col·laboració amb Universitat Sènior

20 de març de 2024, de 16.30 a 18.30 h, sala Nexus (6G)

“Aplicacions de la IA”, Ana Cidad Vila, directora gerent de la Fundació valgrAI

Inscripció: des del 29 de febrer de 2024, a les 9.00 h, +INFORMACIÓ

Aquesta segona conferència serà impartida per Ana Cidad, que és directora gerent de la Fundació valgrAI, l'Escola Valenciana de Postgrau i Xarxa de Recerca en Intel·ligència Artificial.

Enginyera de Telecomunicació; Màster en Màrqueting i Comunicació, i Màster en Tecnologies, Xarxes i Sistemes de Telecomunicació.

Compta amb més de 25 anys d'experiència professional, i ha treballat en diverses empreses privades, com Motorola, i en instituts d'investigació universitaris en el sector de les telecomunicacions, l’enginyeria del programari i la intel·ligència artificial, com el VRAIN, l’iTEAM i el PROS de la UPV, treballant principalment com a responsable de gestió d'R+D i gerència.

Actualment dirigeix la Fundació valgrAI, on té el repte de generar talent i coneixement en intel·ligència artificial per al benestar de la nostra societat.

Mitjançant la formació de postgrau, la divulgació científica i la recerca en intel·ligència artificial, la seua labor és ajudar les empreses del nostre entorn, els futurs i futures professionals i tota la ciutadania, acostant-los a aquestes tecnologies perquè puguen fer el millor ús d'aquestes i que aprenguen a utilitzar-les per al benestar de les persones, el medi ambient i el desenvolupament econòmic i social.

PROGRAMA:

28 de febrer. Jordi Linares Pellicer. “Introducció a la IA”

20 de març. Ana Cidad Vila. “Aplicacions de la IA”

24 d'abril. José Hernández Orallo. “Qüestions eticofilosòfiques al voltant de la IA”

15 de maig. César Ferri Ramírez. “Riscos, amenaces i oportunitats de la IA”

FORMES D'INSCRIPCIÓ:

EN LÍNIA: icona blava, oferta formativa del campus de Vera

PRESENCIAL: al CFP, edifici 6G, 2a planta


EMAS upv