- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
27/02/24
Notícia
Escrits sobre cures: Club de lectura sobre les estructures de cures en l'entorn artístic

Del 6 de marzo al 24 d'abril
Els dimecres de 18.00 a 20.00 h
Lloc: diferents localitzacions a la ciutat de València.
Requereix inscripció prèvia

El programa consistix en sis sessions de debat de la lectura proposada juntament amb activitats entorn dels textos treballats sobre cura.

Cada sessió es planteja en col·laboració amb un espai de la ciutat que guarde relació amb la temàtica proposta:

La primera sessió consistix en una introducció a la TEORIA DE LA CURA, la seua relació amb el feminisme i amb la creació artística contemporània (text: Toward a Feminist Theory of Caring). i es planteja en el restaurant col·laboratiu -La Mandrágora-. A partir d'esta sessió introductòria es planteja la invitació a expertes en l'àmbit cultural per a plantejar i discutir les lectures.

La segona sessió és sobre -CURA I NATURALESA- amb la invitació a l'artista Lucia Sanz al Jardí de Monforte. 

La temàtica de la tercera sessió és -CURA I COS-, es planteja en el teatro Espai Inestable amb la invitació a l'artista Mª Reme Silvestre. 

La quarta sessió és en la Facultat de Belles arts amb la participació de la comissària Carlota Mir sobre -CURA I INSTITUCIÓ-. 

La cinquena sessió és sobre -CURADURIA I CURA- amb la invitació a les comissàries Empar Polanco i Mencía Machado, a realitzar en l'espai d'art independent -Pols- que dirigix una d'elles. 

Mentre que la sisena sessió és amb la col·laboració del col·lectiu artístic -las mediocre- sobre -CURA I INDEPENDÈNCIA- en les pràctiques creatives (lloc per definir). 

La quantitat de participants als quals s'obriria el club de lectura és de 12 persones, amb la finalitat de mantindre un grup xicotet en el qual es done espai a l'intercanvi. Esta proposta té com a fi propiciar la reflexió cap a un futur entramat cultural més sostenible i basat en la cura.

 

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: https://www.cfp.upv.es/formacion-permanente/curso/escritos-cuidados-club-lectura-estructuras-cuidados-entorno-artistico_96923.html


EMAS upv